Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Hoer Upp Nya Airpods Aer Aentligen Haer

Nya AirPods är äntligen här

Apple har släppt den senaste generationen av sina populära trådlösa hörlurar

Apple har officiellt släppt den senaste generationen av sina ikoniska AirPods, lovande en rad nya funktioner och förbättringar. AirPods Pro 2 är designade för att leverera en ännu mer uppslukande ljudupplevelse med förbättrad brusreducering, adaptiv transparens och rumsligt ljud. De har också en ny design som sägs vara mer bekväm och säker, samt en längre batteritid.

En av de mest efterlängtade funktionerna i AirPods Pro 2 är den förbättrade brusreduceringen. Apple säger att de nya hörlurarna har upp till dubbelt så mycket brusreducering som den tidigare generationen, vilket gör dem perfekta för att blockera oönskade ljud när du lyssnar på musik, podcaster eller ljudböcker.

AirPods Pro 2 har också en ny funktion som kallas adaptiv transparens. Med den här funktionen kan hörlurarna justera brusreduceringsnivån baserat på omgivningen. Detta innebär att du fortfarande kan höra viktiga ljud, som trafik eller röster, utan att behöva ta bort hörlurarna.

AirPods Pro 2 har också förbättrat rumsligt ljud, vilket skapar en uppslukande ljudupplevelse som gör att det känns som att ljudet kommer från alla håll. Denna funktion är perfekt för att titta på filmer eller spela spel.

Förutom dessa nya funktioner har AirPods Pro 2 en ny design som är utformad för att vara mer bekväm och säker. Den nya designen har kortare skaft och en ny örontipsdesign som sägs passa fler öronstorlekar.

AirPods Pro 2 har också en längre batteritid än den tidigare generationen. Apple säger att hörlurarna kan hålla i upp till 6 timmars lyssningstid på en enda laddning, och med laddningsfodralet kan du få upp till 30 timmars lyssningstid.

AirPods Pro 2 är tillgängliga nu för 2490 kr.

Hör upp – nya Airpods är äntligen här!

Om du har väntat på att uppgradera dina trådlösa hörlurar är AirPods Pro 2 definitivt ett utmärkt val. De erbjuder en rad nya funktioner och förbättringar som gör dem perfekta för att lyssna på musik, podcaster eller ljudböcker, titta på filmer eller spela spel.


Comments