Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Mocvara 6 Epizoda Svaki Kraj Je Novi Pocetak

Mocvara 6 Epizoda: Svaki kraj je novi početak

Sviđa li vam se nova sezona serije "Mocvara"?

Nova sezona popularne srpske kriminalističke serije "Mocvara" konačno je počela sa emitovanjem, a po prvoj epizodi može se zaključiti da će i ova sezona biti jednako uzbudljiva i napeta kao i prethodne.

O čemu se radi u šestoj epizodi?

U šestoj epizodi, koja nosi naziv "Svaki kraj je novi početak", glavni junak Ljubomir Tadić suočava se sa posledicama svojih odluka iz prethodne sezone. Nakon što je ubio svog najvećeg neprijatelja, Tadić se nalazi na raskršću i mora da odluči da li će nastaviti svojim kriminalnim putem ili će pokušati da započne novi život.

U međuvremenu, policija intenzivno traga za Tadićem, a njegovi bivši saradnici počinju da se okreću protiv njega. Tadić se nalazi u ćorsokaku i mora da pronađe način da pobegne.

Šta možemo očekivati u nastavku sezone?

Prema najavama tvoraca serije, šesta sezona "Mocvare" biće još uzbudljivija i napetija od prethodnih. Možemo očekivati još više akcije, drame i intrigara, kao i nekoliko novih likova koji će uneti dodatnu dinamiku u priču.

Tvorci serije takođe obećavaju da će u ovoj sezoni biti rešeno nekoliko nerešenih misterija iz prethodnih sezona, tako da nas očekuje pravo uzbuđenje.



Mocvara 6 Epizoda

Comments